Chantal Van der Brempt - Better Minds at Work Skip to main content

Chantal Van der Brempt

Chantal Van der Brempt is gepassioneerd en gecertificeerd voedingsdeskundige, boeiend spreker en gewaardeerd TV-columniste. Haar sprankelende persoonlijkheid en ontspannen maar tegelijk wetenschappelijke aanpak laten een blijvende indruk op mensen na. Chantal pleit voor een back-to-basics methode. Weten wat gezond eten is, is één ding. Het toepassen is waar het om gaat. Chantal overbrugt de kloof tussen kennis en actie met flair. En verrast haar publiek met frisse inzichten, confronterende fact checks, intrigerende verhalen en spannende ontdekkingen. Zo brengt ze passie, gedrevenheid en transformatie teweeg bij het publiek.

Lezingen

Mentaal welzijn: De transformerende kracht van voeding

Chantal gaat voor een optimale voeding. Deze onderscheidende aanpak is op lange termijn duurzamer. Want optimale voeding is haalbaarder dan streven naar perfectie. En onvermijdelijk falen. Of vervallen in extremen.  Daarom noemt ze haar keynotes graag ‘praktische wijsheid te midden van alledaagse chaos’.

Boek deze keynote

Mentaal welzijn

In deze sessie neemt Chantal je mee op een fascinerende reis. Waarin ze zich verdiept in de onlosmakelijke relatie tussen voeding, brein en darmen. Je leert eenvoudige maar effectieve strategieën om voedingsmiddelen die je brein stimuleren in je dagelijkse routine op te nemen. Voed je brein optimaal om het volledige potentieel van je geest te benutten. Zo beperk je hersenmist en emotionele ups en downs. Terwijl je tegelijkertijd je energie en cognitieve functies stimuleert. Chantals adviezen zijn haalbaar voor drukbezette mensen die weinig tijd hebben om te koken.

Boek deze keynote

Emotionele stabiliteit

Overweldigende stress en energiegebrek zijn voor velen van ons een dagelijks gegeven. Vaak grijpen we naar snelle oplossingen zoals suikerrijke, vette en cafeïnehoudende voeding. In de hoop er moed en kracht uit te halen. Het probleem is… dat werkt! Heel even althans. Want deze quick fixes zijn snel uitgewerkt. En worden gauw een gewoonte. Na verloop van tijd eist deze levensstijl zowel fysiek als mentaal zijn tol.

Gelukkig is er een alternatieve aanpak. Ontdek in deze sessie hoe je van jouw voeding een dagelijkse bondgenoot maakt. In plaats van een listige tegenstander.

Boek deze keynote

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23