Chantal Van der Brempt

Chantal Van der Brempt is een gepassioneerde en gecertificeerde voedingsdeskundige, boeiende spreker en gewaardeerde TV-columniste, wiens sprankelende persoonlijkheid en ontspannen doch wetenschappelijke aanpak een blijvende indruk op mensen achterlaat. Ze pleit voor een back-to-basics methode, waarbij ze benadrukt dat weten wat gezond eten is zonder het toe te passen nog steeds een beginnersaanpak is. Naast het geven van advies om de kloof tussen kennis en actie te overbruggen, verrast Chantal het publiek met frisse inzichten, fact checks, intrigerende verhalen en spannende ontdekkingen die passie, gedrevenheid en transformatie teweegbrengen bij het publiek.

Lezingen

Mentaal welzijn: De transformerende kracht van voeding

Chantal’s onderscheidende aanpak ligt in haar voorkeur voor het bevorderen van optimale voeding in plaats van streven naar perfectie, aangezien het eerste op de lange termijn duurzaam is, terwijl het laatste vaak leidt tot afhaking en neiging tot extreme tegenovergestelde gedragingen. Daarom noemt ze haar keynotes graag ‘praktische wijsheid te midden van alledaagse chaos’.

Boek deze keynote

Mentaal welzijn

In deze sessie neemt Chantal je mee op een fascinerende reis waar ze zich verdiept in de onafscheidelijke relatie tussen voeding, brein en darmen. Je zult eenvoudige maar effectieve strategieën leren om voedingsmiddelen die je brein stimuleren in je dagelijkse routine op te nemen. Deze strategieën zullen het volledige potentieel van je geest ontsluiten, je helpen bij het overwinnen van hersenmist en emotionele ups en downs, terwijl ze tegelijkertijd je energie en cognitieve functies stimuleren. Chantal zorgt er tevens voor dat haar advies doenbaar is ook voor drukbezette mensen die moeite kunnen hebben om tijd vrij te maken om te koken.

Boek deze keynote

Emotionele stabiliteit

Het ervaren van overweldigende stress enerzijds en een gebrek aan energie anderzijds is voor velen van ons een dagelijks gebeuren. Vaak grijpen we naar snelle oplossingen, zoals het toegeven aan suikerrijke, vetrijke en cafeïne houdende voeding, in de hoop er de moed en de kracht die ons ontbreekt te vinden. Het probleem is… het werkt! Voorlopig althans, want deze quick fixes, vooral wanneer ze dagelijks worden herhaald, leiden zelden tot positieve resultaten op de lange termijn. Na verloop van tijd zal deze levensstijl zowel fysiek als mentaal zijn tol eisen.

Gelukkig is er een alternatieve aanpak. Ontdek in deze sessie hoe je van jouw voeding een dagelijkse bondgenoot kunt maken in plaats van een listige tegenstander.

Boek deze keynote

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23