Dominique Monami - Better Minds at Work Skip to main content

Dominique Monami

Dominique Monami was in de jaren 90 the leading lady in de tenniswereld. Ze was de eerste Belgische in de wereld Top 10 en ze behaalde een bronzen medaille op de Olympische Spelen van Sydney. Ze staat bekend voor haar positieve attitude, ijzersterk karakter engedrevenheid. Dominique is al meer dan 15 jaren mental coach in de bedrijfs- en sportwereld en is erop gebrand haar inzichten over energie te delen.

Heb je interesse in coaching? Contacteer Dominique voor een gratis intakegesprek.

Lezingen

Boost your energy

Ga voor meer energie, focus en vitaliteit 

Onze energiebalans is meer dan ooit een prioriteit. Doorlopende of zelfs overlappende video vergaderingen, hybride werken, minder contact met collega’s… zijn maar een paar voorbeelden die onze energie op de proef stellen. Daarom is het van essentieel belang om onze energie in evenwicht te houden en onze mentale, emotionele en fysieke energie te versterken. “mens sana in corpore sano”! 

Dominique Monami, olympisch medaillewinnares en mental coach, geeft je praktische tips & tricks om jouw mentale, emotionele en fysieke energie op te krikken. Verwacht een energieke lezing met inzichten die je meteen kan toepassen, zowel in werk als privé. Met als resultaat dat je efficiënter om kan gaan met je energie, focus en vitaliteit.

A winning mindset

Iedereen heeft wel een aantal dromen in het leven. Motivatie is het kernwoord om je dromen te realiseren en de toekomst daadwerkelijk in de ogen te kijken. Tijdens deze lezing bespreekt Dominique wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Zij noemt dat een golden state of mind.

Ze geeft mee welke ingesteldheid je nodig hebt om te groeien en inspireert om uit je comfortzone te treden en je succes alsook plezier te vergroten.

Hoe anderen Dominique Monami ervaren

Dominique kwam voor 120 WoWo's praten tijdens één van onze WoWo's Academies in David Lloyd. Alles was op een top-niveau: humor, inspiratie, lesgeven, verhalen vertellen, uitwisselingen, neurowetenschappen en praktijken! Elke deelnemer zal "kleine konijnen en grote olifanten" onthouden om zijn tijd te beheren! 😉 We vertrokken met concrete sleutels om emotioneel, fysiek en mentaal uit te blinken! Als u op zoek bent naar een professionele spreker, want er zijn er maar weinig in België, raad ik Dominique Monami van harte aan! Je zult heel tevreden zijn en je publiek ook!

Florence BlaimontCEO WonderFul Women - Wowo Community

Het is steeds weer een plezier om met Dominique samen te werken. Ze is keer op keer enorm enthousiast, positief en de doelstellingen van de sessies worden bijna altijd bereikt. Of het nu gaat om burn-out preventie, stress beheersing, optimaliseren van de werkefficiëntie of het herwinnen van plezier op het werk, de nuttige links tussen de sport en bedrijfswereld weet Dominique op een ideale manier te integreren zodat de sessies steeds weer inspirerend werken.

Gobbe PatrickDirecteur Belfius Henegouwen & Senne

We willen Dominique Monami graag heel erg bedanken voor de nuttige en interessante webinars die ze gegeven heeft voor onze medewerkers. We hebben veel positieve reacties ontvangen. Ik ben ervan overtuigd dat onze medewerkers er veel aan hebben gehad. Persoonlijk ben ik alvast begonnen met een aantal van de tips toe te passen!

Vanessa van der VeldenCorporate Officer & HR Coordinator CLAEYS & ENGELS Advocaten

Mijn eerste kennismaking met Dominique Monami was toen ze een bijzonder inspirerende sessie gaf tijdens een studiedag voor ons topmanagement. Uiteindelijk gaf Dominique workshops aan een kleine 1000 van onze leidinggevenden. Haar wijsheden uit de sport en de manier waarop zij telkens weer met de stress om te presteren omging, goot ze voor onze leidinggevenden in concrete tips en hulpmiddelen. Ik stond ervan te kijken hoezeer de methodes van coaching in de sport nuttig kunnen zijn in een professionele context. Dankzij het enthousiasme en dynamisme van Dominique kennen onze leidinggevenden die antwoorden nu ook.

Kurt Van RaemdonckStaff Directeur - P & O FOD

Dominique was de perfecte spreker om dit jaar onze Summer Academy te lanceren. Het onderwerp voor deze zomer was "Boost your energy" en ze belichaamde energie tijdens haar keynote en haar workshops. De feedback van de deelnemers was echt zeer positief. Mensen waren verrast om te zien hoe toegankelijk ze is, ondanks haar beroemde naam. Bovendien loopt ze de discussie open voor feedback en streeft ze altijd naar uitmuntendheid. Dominique heeft het zeldzame vermogen om steeds zeer enthousiast en inspirerend te zijn.

Ségolène BrantschenHR Business Expert People Development at Bpost

Dominique was dit jaar de keynote spreker op ons Insurance Ambassador-programma in Genval. Ze had niet alleen een inspirerend verhaal, ze had vanaf het begin tot het einde interactie met haar publiek! Een motiverend verhaal vol met take-away-suggesties om kleine en grote doelen te bereiken. En ... perfect in het Frans en Nederlands!

Astrid LeemansHead of Distribution Bancassurance

Dominique is een fantastische spreker en moderator in zowel het Nederlands als het Frans. Ze weet hoe ze met een groot publiek moet werken.

Bart LambrechtsHuman Resources Director Carglass

Dominique was gastspreker op een C-level evenement van een Michelin-restaurant Hertog Jan. Haar presentatie was zeer interactief, boeiend en in overeenstemming met het concept van de avond. Een aanrader!

Veronique CroonEvent Manager Sportoase Business & Events

We hebben genoten van de keynote met Dominque tijdens ons befaamde 4P square café. Dominique is een zeer goede spreekster, sociaal, entertainend en down-to-earth. Van voorbereiding tot de keynote was het een zeer prettig en aangenaam samenwerken. Onze consultants en aanwezige klanten waren zeer positief en hebben genoten van het evenement. Het was de eerste, maar zeker niet de laatste samenwerking! Bedankt Dominique!!

Hung BauerTalent & HR manager 4P square

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23