Elke Geraerts

Elke is doctor in de psychologie en bekleedde verschillende academische posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Elke is mede-oprichter en managing partner van Better Minds at Work en schreef de bestsellers Mentaal Kapitaal en Het Nieuwe Mentaal – Hoe lef je op weg zet naar geluk en succes. Mentaal Kapitaal werd recent uitgebracht op de internationale markt, getiteld Better Minds. Elke weet telkens de aandacht van haar publiek van begin tot eind vast te houden en geeft inzichten over het brein die een levenslange impact kunnen hebben.

Lezingen

Mentaal Kapitaal

In deze lezing inspireert Elke hoe je eigen veerkracht en die van je team versterkt. Deze lezing is niet alleen het perfecte antigif tegen burn-out, maar ook een eyeopener die duidelijk maakt dat investeren in veerkracht leidt tot meer productiviteit en geluk. Tijdens een 48-uren uitdaging stimuleert Elke om een aantal tips en tricks meteen in de praktijk toe te passen.

Boek deze lezing

No Guts No Glory

Elke geeft een krachtig pleidooi om met meer lef aan het roer te staan van ons eigen leven. Ze ontmaskert de mythe van time management, doorprikt onze eeuwige zoektocht naar een work-lifebalans en verklaart hoe empathie kan leiden tot succes. Verwacht dat je medewerkers gemotiveerd geraken om meer eigenaarschap te nemen en keuzes te maken die hen op lange termijn gelukkiger en succesvoller maken.

Boek deze lezing

Boeken

Bekijk het boek ‘Het Nieuwe Mentaal’ van Elke Geraerts

Bekijk het boek ‘Mentaal Kapitaal’ van Elke Geraerts

Hoe anderen Elke Geraerts ervaren

“Elke heeft het zeldzame talent om wetenschappelijke inzichten te combineren met ons alledaagse worstelingen door het leven. Vanaf het moment dat Elke begint te spreken weet zij de aandacht van het publiek vast te houden. Zij neemt je mee in een mentale reis door ons brein en leert ons het beste uit onszelf te halen. Het ultieme 'Elke-Effect' is dat alle aanwezigen elkaar nog lang na de presentatie opzoeken en vertellen hoe het met hun brein gaat. Een warme, bijzondere en vooral zeer getalenteerde persoonlijkheid die ik van harte aanbeveel.”

Elmas DudukOrganisatiestrateeg Gemeente Amsterdam

“Elke Geraerts is een kei in haar vak. Een echte professional. En bovendien slaagt ze er ook nog in haar verhaal op een duidelijke, gestructureerde en boeiende manier te vertellen. De keynote die ze recent voor ons uitgebreid Mamangementteam heeft gebracht, viel in uiterst goede aarde. Elke slaagt erin om met haar standpunten en heldere analyses ogen te openen en zo interessante discussies los te weken. Heel mooi - ook wanneer ze het heeft over konijnen en olifanten!”

Hans WilmotsCEO BDO België

“Elke is een van die zeldzame getalenteerde mensen die onderzoeks- en praktijkvoorbeelden kunnen integreren in heldere inzichten en praktische aanbevelingen. Ze doet dit in haar boeken en in haar real-life bijdragen. Dankzij haar enthousiasme en knowhow wordt veerkracht een tastbaar, concreet ding dat ertoe doet, niet alleen in wat we denken, maar zeker in wat we kunnen doen. Konijnen en olifanten zijn vanaf nu verschillende dieren voor ons.”

Jan Van AcoleyenHR Directeur Proximus

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Laten we een koffie drinken


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23