Elke Smeets

Elke Smeets is doctor in de psychologie en docent positieve psychologie aan de Universiteit van Maastricht. Elke is internationaal erkend expert in de positieve psychologie. Als geen ander weet ze academische inzichten te koppelen aan jarenlange praktijkervaring. Elke is co-auteur van het boek Geluk & optimisme. Eén ding is zeker: tijdens haar lezingen zal Elke je raken en inspireren en je aanzetten tot actie.

Lezingen

Putting the oxygen mask on yourself first

Waar ligt jouw focus in tijden van stress en tegenslag? Bij anderen? Bij het oplossen van problemen of bij jezelf? De kans is groot dat je focus niet vaak genoeg bij jezelf ligt. Recent onderzoek toont aan dat het optimaal houden van je zuurstofpeil door een betere relatie met jezelf te ontwikkelen, essentieel is voor een duurzame veerkracht. Elke reikt je handige tools aan om je levenskwaliteit te verbeteren en anders om te gaan met gevoelens van stress en onzekerheid.

Boek deze lezing

Getting unstuck – from “Calimero” to “Calihero”

Elke leert je hoe je anders kunt omgaan met de dingen die je normaal gesproken tegenhouden. Je maakt kennis met handige tools om je minder te laten leiden door stresserende gedachten en negatieve gevoelens en staat stil bij wat je echt belangrijk vindt. Elke motiveert je om comfortabeler uit je comfortzone stappen en niet langer Calimero maar Calihero te zijn.

Boeken

Hoe anderen Elke Smeets ervaren

“Elke brengt een mooie combinatie van doorgedreven expertise met passie en dit op een heel bevattelijke manier, waardoor het concreet toepasbaar wordt. Wetenschappelijk gefundeerd, met 2 voeten in het ware leven én met fijngevoeligheid, werken aan een betere wereld :-).”

Deelnemer Masterclass Positieve Psychologie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Laten we een koffie drinken


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23