Joke De Clercq - Better Minds at Work Skip to main content

Joke De Clercq

Joke De Clercq (Master in Klinische Psychologie, Universiteit Gent) werkt meer dan twintig jaar in de klinische sector en heeft daarmee een dijk aan ervaring. Ze is verbonden als welzijnsmedewerker aan de Universiteit Gent en runt haar eigen praktijk. Ze steunt op een jarenlange praktijkervaring over stress, zowel in een werkcontext als stress ten gevolge van een trauma. Bij Better Minds at Work geeft ze bevlogen lezingen over het brein en weet iedereen ermee te raken en in actie te zetten.

Haar passie!? Het delen van tal van inzichten over de werking van de hersenen én hoe je met die inzichten op zak eigen gedrag gigantisch veel meer kan bepalen. Ze deelt graag haar breinkennis met een breed publiek gaande van coaches en therapeuten tot bedrijfsmedewerkers in binnen- en buitenland. 

Lezingen

Breincollege

Master your Mind 

Waarom wordt de ene persoon sneller boos dan de andere? Waarom verstar jij bij de foute opmerking van een collega terwijl een andere steeds een antwoord lijkt klaar te hebben? Wat gebeurt er in je lichaam als je boos wordt? En wat kan je doen om jouw reacties bij te sturen?  

Joke De Clercq is ervan overtuigd dat als je weet waarom je brein op een bepaalde manier reageert, je er ook echt meester over kan worden. Haar inspirerende lezing vertaalt neurowetenschappelijke inzichten naar de praktijk.  

Leer meer over de werking van het brein en over de kracht om dit positief te sturen. Laat je onderdompelen in de wondere wereld van de neuroplasticiteit en vergroot de impact op je eigen gedrag. Zo ga je van weten naar kunnen, en van denken naar doen 

Een must voor elke organisatie, een breincollege! Activeer nu het potentieel van ieders brein en maak het menselijk kapitaal van je bedrijf veerkrachtiger!  

Boek deze lezing

Hoe anderen Joke De Clercq ervaren

Wat een geweldig werk deed je met de keynote - het was super inspirerend en was echt raak. Heel erg bedankt!

BartHR Manager Nutreco

Nogmaals bedankt voor de sterke presentatie. Nadien nog leuke en
positieve feedback gekregen over jouw keynote en de toepasbaarheid van het Inner Compass.

Eva

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23