Marc Debisschop - Better Minds at Work Skip to main content

Marc Debisschop

Terug naar keynote speakers

Marc Debisschop

Marc Debisschop heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen en bedrijven in hun change processen, zowel nationaal als internationaal. Hij heeft daarbij een heel eigen gedachtegoed ontwikkeld, steevast wetenschappelijk onderbouwd. In zijn aanpak vertrekt hij steeds vanuit het ‘inner why’ ofwel de talenten en passies in elk van ons. Marc is een gepassioneerde en authentieke spreker die je publiek uitdaagt om naar eigen passies en talenten op zoek te gaan.

Lezingen

Better-Change-Minds@Work

Elke organisatie die zichzelf au sérieux wil nemen, heeft nu de mond vol met dé hippe woorden: wendbaarheid, veerkrachtig zijn, talentmanagement, zelfsturende teams, … Allemaal begrippen die meteen ook dé sleutel zouden vormen om je organisatie ‘disruptief en innovatief’ te houden om op elke verandering te kunnen anticiperen en zo de concurrentie steeds een stap voor te blijven.

Hoe houd je met die dwingende realiteit je organisatie dan nog écht ‘wendbaar’ en ‘veerkrachtig’ en ‘future proof’? Deze paradox tackelen we tijdens onze keynote vanuit een heel eigen ontwikkelde praktijk-bewezen visie die concrete nieuwe inzichten en handvatten geeft m.b.t. het faciliteren van een transformatietraject in je organisatie.

Boek deze lezing

Boeken

Hoe anderen Marc Debisschop ervaren

Marc Debisschop is naar mijn mening één van Belgiës toptrainers voor persoonlijke effectiviteit, leiderschap en verandermanagement. Als zaakvoerder van Insights België heb ik ongeveer 100 Belgische trainers opgeleid, dus ik kan aardig vergelijken. Marc heeft voor mijn klanten onder meer een training Effectief Beïnvloeden gegeven, die bijzonder goed is ontvangen door de deelnemers. Wat Marc zo succesvol maakt is volgens mij een combinatie van een paar bijzondere talenten: Marc weet uitstekende leerprogramma’s te bouwen, speciale oefeningen te bedenken; en als trainer is hij voorkomend en belezen, contactrijk én respectvol confronterend.

Fons FeekesCEO Insights Benelux

Ik ken Marc als een uitzonderlijk begaafd senior trainer, consultant en een buitengewoon inspirerende facilitator en coach.

Jan van der Vurstzaakvoerder Kenaz nv

Marc Debisschop heeft een grote toegevoegde waarde indien je een changetraject of cultuurwijziging wil realiseren. Dankzij zijn analytische vermogen, procesmatig en resultaatgericht denken, begeleidt hij management en directie in het uitzetten van de lijnen. Zijn charismatisch voorkomen, inlevingsvermogen en stijlflexibiliteit in communicatie en denkprocessen zorgen ervoor dat deelnemers van workshops en trainingen aan zijn lippen hangen. Hierdoor creëert hij buy-in waardoor hij er in slaagt om het nieuwe gedachtengoed ook te laten landen in de organisatie dmv gedragsverandering. Marc is een MUST (mutual trust) voor elke lerende en vernieuwende organisatie.

Ann VerhoevenChange & HR Director Sitel

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23