Paul Van Den Bosch - Better Minds at Work Skip to main content

Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch werkt(e) in zijn 25-jarige coachcarrière met topatleten als Eric Geboers, Marc Herremans, Luc Van Lierde en Sven Nys. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese titels en tien wereldtitels in verschillende sportdisciplines. In zijn boeken inspireert hij telkens opnieuw wat het bedrijfsleven kan leren van een sportcoach. Tijdens zijn authentieke speeches gaat Paul in op de noodzakelijke skills om veerkracht in medewerkers en teams te versterken. Verwacht van Paul concrete handvatten om als mens en als organisatie meteen sterker aan de slag te gaan! 

Lezingen

Egopreneur
Ik zorg voor mezelf dus ik ben

In deze lezing inspireert Paul om sterker en veerkrachtiger te worden, beter te functioneren in de steeds complexere wereld, en daardoor beter te kunnen zorgen voor anderen. Paul introduceert de term ‘egopreneur’, waarbij zelfzorg centraal staat. Immers door altijd voor 100 procent te willen gaan, verstik je jezelf. Als je niet leert om ook voor jezelf te zorgen, houd je het niet vol. Door een echte egopreneur te worden, krijg je meer balans in je werk, in je gezin en in elk ander domein van je leven.

Boek deze lezing

Act like a coach

In deze lezing legt Paul aan de hand van aansprekende anekdotes een duidelijke link vanuit de coaching in de sportwereld, naar de coaching in de bedrijfswereld. ‘Act like a coach’ brengt een boeiende, verrassende en verfrissende kijk op het coachen en motiveren in het algemeen. Paul bespreekt: talent, het stellen van doelen, motivatie, focus op sterke punten, vertrouwen, communicatie en stressbestendigheid. Een must voor elke leidinggevende die met 1 been al in de toekomst van leiderschap wilt staan. 

Boek deze lezing

Stress als positieve motivator

We kunnen er vandaag niet om heen dat de druk in ons leven toeneemt. Voor heel wat mensen wordt deze druk te veel. Daarom heeft stress veelal een negatieve connotatie. Maar is dit wel terecht? In deze lezing gaat Paul in op het fenomeen stress, en op de impact ervan op ons dagelijks bestaan. Hij geeft aan hoe en waarom je stress en druk op een positieve manier kan benaderen. Leer stress zelf ook op een andere manier te bekijken en krijg inzichten hoe je stress kan ombuigen tot jouw persoonlijke positieve motivator! 

Boek deze lezing

Boeken

Hoe anderen Paul Van Den Bosch ervaren

Bij Sanofi willen we naast zorgen voor onze patiënten ook zorgen voor onze eigen medewerkers. Onze People Managers van de productie site konden genieten van de inspirerende keynote “Act like a coach” van Paul Van Den Bosch. Zeker een aanrader!

David HoubenHR Business Partner at Sanofi

Paul gaf een sterke en motiverende uiteenzetting. Hij had het publiek mee vanaf tel 1. Ik hoor enkel positieve reacties van de aanwezigen!

Jan DecockVlofin

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23