Paul Van Den Bosch — Keynote Speakers — Better Minds at Work

Paul Van Den Bosch

Ga terug naar keynote speakers

Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch werkt(e) in zijn 25-jarige coachcarrière met topatleten als Eric Geboers, Marc Herremans, Luc Van Lierde, Sven Nys. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese titels en tien wereldtitels in verschillende sportdisciplines. Zijn boek Coach voor het leven stond wekenlang in de top-10 van best verkochte non-fictieboeken. Ook zijn boek Act like a coach is een bestseller. Hierin laat hij zien wat het bedrijfsleven kan leren van een sportcoach. Tijdens zijn authentieke speeches gaat Paul in op de noodzakelijke skills om veerkracht in medewerkers en teams te versterken.

Lezingen

Act like a coach

In deze lezing legt Paul aan de hand van aansprekende anekdotes een duidelijke link vanuit de coaching in de sportwereld, naar de coaching in de bedrijfswereld. ‘Act like a coach’ brengt een boeiende, verrassende en verfrissende kijk op het coachen en motiveren in het algemeen. Paul bespreekt: talent, het stellen van doelen, motivatie, focus op sterke punten, vertrouwen, communicatie en stressbestendigheid.

Boek deze lezing

Stress als positieve motivator

We kunnen er vandaag niet om heen dat de druk in ons leven toeneemt. Voor heel wat mensen wordt deze druk te veel. Daarom heeft stress veelal een negatieve connotatie. Maar is dit wel terecht? In deze lezing gaat Paul in op het fenomeen stress, en op de impact ervan op ons dagelijks bestaan. Hij geeft aan hoe en waarom je stress en druk op een positieve manier kan benaderen.

Boeken

Hoe anderen Paul Van Den Bosch ervaren

“Bij Sanofi willen we naast zorgen voor onze patiënten ook zorgen voor onze eigen medewerkers. Onze People Managers van de productie site konden genieten van de inspirerende keynote “Act like a coach” van Paul Van Den Bosch. Zeker een aanrader!”

David HoubenHR Business Partner at Sanofi

“Paul gaf een sterke en motiverende uiteenzetting. Hij had het publiek mee vanaf tel 1. Ik hoor enkel positieve reacties van de aanwezigen!”

Jan DecockVlofin

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Laten we een koffie drinken


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23