Hunting elephants - Better Minds at Work Skip to main content

Workshop Hunting Elephants

Thema: Focus

Hunting elephants, chasing rabbits, eating frogs

Druk, druk, druk: wie kent het gevoel niet?   

De triggerende titel van deze workshop verwijst naar het strategisch gebruik van tijd. Hoe kunnen we zo efficiënt mogelijk omgaan met onze beschikbare tijd in een steeds sneller evoluerende maatschappij? We gebruiken bewust de term time management niet en lichten een tipje van de sluier toe i.v.m. aandacht management. Deze workshop zal een initiatie zijn tot het aanreiken van tips & tricks. We bieden een menu van staalkaarten om het werk efficiënt te verdelen in aandachtspannen en trachten te begrijpen hoe we het best gebruik maken van onze focusmomenten en hoe we op basis van deze de juiste prioriteiten te stellen. De workshop geeft je een bewustwording van factoren die impact hebben op jouw strategisch gebruik van tijd en hoe je met kleine aanpassingen deze nog beter kan inzetten.

Boek deze workshop

Wat neem je mee?

 • Een staalkaart aan tips over strategisch gebruik van tijd die je de komende weken zelf kan uitproberen met hulp en steun van je buddy.
 • Inzicht in je eigen invulling van werktijd en hoe je die eventueel kan aanpassen om deze efficiënter in te delen.
 • Je begrijpt het verschil tussen time management en aandacht management en de meerwaarde van deze laatste.
 • Begrip van het belang van leiderschap en je eigen verantwoordelijkheid hierin om bepaalde kleine gewoonten in vraag te stellen.
Boek deze workshop

Hoe anderen Hunting Elephants ervaren

De workshop Hunting Elephants was een sessie waar ik ECHT iets aan had, met boordevol interessante tips die onmiddellijk omzetbaar zijn in de praktijk en hints om over na te denken om de toekomst te veranderen. Echt een aanrader!

Annick ClaeysSenior Project Assistant

Deze workshop is erg interessant en inspirerend voor mensen die hun werkdag efficiënter willen indelen om zo tot betere resultaten te komen en ook zelf meer arbeidsvreugde te bekomen.

Dirk De LeeuwWonen Vlaanderen

Contactformulier

  Sign up for our newsletter


  Contact us for more info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23