Mission I’m possible - Better Minds at Work Skip to main content

Workshop Mission I’m Possible

Thema: Het Nieuwe Werken

Mission I’m Possible

Het vermogen om je uniek-menselijke kwaliteiten te (her)ontdekken, versterken en in te zetten als garantie voor je duurzame inzetbaarheid en werkplezier

In deze workshop inspireren we je om te ontdekken wat jouw uniek-menselijke kwaliteiten zijn en hoe je deze kan inzetten om je professionele toekomst veilig te stellen. Je wordt je bewust van het belang van een goede person/job-fit: de match tussen jouw unieke talenten, waarden en groeipotentieel, en hoe je deze kan verankeren op je werk. Succes oogsten in je job gaat makkelijker wanneer deze aansluit bij dat wat je goed kan én graag doet. Een goede match tussen persoon en job heeft dan ook veel weg van een one way ticket richting bevlogenheid.

Deze workshop is voor jou wanneer jij als individu aan jouw duurzame inzetbaarheid en werkplezier wil sleutelen. Je maakt een deep dive naar jouw potentieel en wordt je bewust van jouw uniek-menselijke competenties en hoe je deze kan verankeren op je werk. Zo garandeer je jouw duurzame inzetbaarheid en geluk én ervaar je meteen een impact op je energie, productiviteit en lef!

Kies bewust voor eigenaarschap over je loopbaan en sta met jouw beide voeten in de toekomst.

Boek deze workshop

Wat neem je mee?

 • Belang van person/job-fit om werkgeluk te ervaren
 • Bewustwording unieke menselijke talenten, groeipotentieel, en waarden
 • Het belang van eigenaarschap nemen over je (levens)loopbaan

Contactformulier

  Sign up for our newsletter


  Contact us for more info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23