In actie - Better Minds at Work Skip to main content

Workshop In Actie

Thema: Communicatie

In Actie

Op maat van jouw team werken we een aantal communicatie-scenario’s uit en gaan vervolgens samen met je aan de slag. We spelen een aantal situaties die volledig in het honderd lopen en bespreken de missers. Deelnemers ervaren wat het is om uitdagende gesprekken aan te gaan.

Verwacht geen typische (stroeve) rolgesprekken, maar een dynamische sessie waarin je echt ervaart om de dialoog veerkrachtig aan te gaan, en tegelijk jezelf en de andere in zijn kracht zet.

Hoe anderen deze workshop ervaren

Als organisatie zochten we een manier om onze line managers een sterker kader te geven om hun werknemers te ondersteunen bij langdurige ziekte, stress symptomen en burn-out. Onderwerpen die iedereen het liefst ver van zich houdt.

Better Minds At Work creëerde een workshop waarin onze line managers een heel objectief en duidelijk begrip meekregen van wat burn-out nu eigenlijk is. Voor sommigen een echte eye-opener! Muriel en Nele maakten tijd voor het bepreken van cases én daagden de groep uit om te duiden wat iedereen vanuit zijn rol in de organisatie zelf kan doen: van de betrokken werknemer, tot team, HR, line manager, ...

De praktische oefeningen in de workshop gaven de line managers een houvast om achteraf ook met hun eigen team aan de slag te gaan en het onderwerp aan te kaarten. Better Minds At Work slaagde er in om een zeer actueel onderwerp op een interessante en praktische wijze bij ons doelpubliek te doen leven!

Annelise MalherbeBritish American Tabacco

Contactformulier

    Sign up for our newsletter


    Contact us for more info


    [email protected]
    +32 (0)3 297 32 23