Shut your eyes to Energise - Better Minds at Work Skip to main content

Workshop Shut your eyes to Energise

Thema: Wellbeing

Shut your eyes to Energise : Fris aan de slag door een goede nachtrust

Onze nachtrust vormt een belangrijk onderdeel van ons welbevinden. Omstandigheden kunnen onze slaapkwaliteit vaak negatief beïnvloeden. Overdag kan je je moeilijker concentreren en je presteert minder. ’s Nachts lig je te piekeren. Je ziet steeds meer op tegen gaan slapen en je ontwikkelt een verkeerd slaapgedrag. De angst niet te kunnen slapen vergroot de stress en versterkt de slaapproblemen. 

In deze sessie krijg je meer inzicht in wat (goede) slaap is. We bekijken het systeem dat ervoor zorgt dat we een kwaliteitsvolle slaap hebben en bespreken de impact van ons gedrag op slaap. We formuleren ook adviezen om de slaap ondanks externe omstandigheden te optimaliseren. Krijg concrete tips om (nog) beter te slapen!

Boek deze workshop

Wat neem je mee?

 • Een inzicht in het menselijke slaap/waaksysteem
 • Handvatten die je kan toepassen om je slaap te optimaliseren
 • Je kan je mogelijke slaapproblemen in een breder kader plaatsen en relativeren
Boek deze workshop

Hoe anderen deze workshop ervaren

Ik vind deze workshop een absolute aanrader, ook voor wie geen slaapproblemen ondervindt. Theoretisch sterk onderbouwd met casussen, zoals het hoort!

Karen StoutenXylos

Nooit gedacht dat een dag leren over en werken rond "slapen" zo verkwikkend kon zijn. De mét wetenschappelijk onderzoek en praktijkverhalen doorspekte workshop, gegeven door Erik Franck, is een must voor wie slaapissues heeft of anderen met slaaptekort willen helpen. Je krijgt heel wat praktische tips, waarmee je meteen aan de slag kan. Een aanrader!

Veerle BogaertHR Director AZ Sint-Jozef & PC Bethanië

Deze workshop heeft mij meer inzicht gegeven hoe slaap werkt en wat je zelf kan doen om je slaap te verbeteren en slaapproblemen zelf aan te pakken. Deze sessie gaat veel verder dan een goed verduisterde slaapkamer en juiste kamertemperatuur hebben...

Contactformulier

  Sign up for our newsletter


  Contact us for more info


  [email protected]
  +32 (0)3 297 32 23