Elke Geraerts stelt haar boek Authentieke Intelligentie voor - Better Minds at Work Skip to main content

 

Elke Geraerts overhandigde haar eerste exemplaar van Authentieke Intelligentie aan Koning Filip, met de wens om meer de nadruk te leggen op “AI” (zowel die van technologie als van de mens). Nadien presenteerde ze tijdens het BeTheChange Event van Agoria alvast een voorsmaakje van haar nieuwe boek. Bekijk hier haar speech.

In het boek Authentieke Intelligentie durft Elke Geraerts, mede-zaakvoerder bij Better Minds at Work, het thema aan te kaarten dat ons allen wakker houdt: ben ik als mens nog nodig? Terwijl robots steeds meer van onze banen overnemen, buigt Elke zich gefascineerd over de vraag waarin de uniciteit van de mens dan wél schuilt. Over welke onvervangbare kwaliteiten beschikt het menselijk brein? Welke bijzondere kenmerken leveren ons een competitief voordeel op in vergelijking met onze digitale tegenhangers? En wat moeten organisaties doen om in deze tijden van digitalisering een koploper te zijn?


Wil jij zelf aan de slag? In Authentieke Intelligentie geeft Elke Geraerts je 4 manieren om als mens en als organisatie het verschil te maken in deze tijden van digitalisering. Een boek boordevol praktische tips, pakkende verhalen en recente wetenschap in mensentaal vertaald zoals we van Elke gewend zijn. Wil je een gesigneerd exemplaar? Bestel het dan hier. 

 

 

 


Wil jij als individu aan je eigen Authentieke Intelligentie sleutelen? En op deze manier je duurzame inzetbaarheid en geluk garanderen. Bovendien heb je meteen een impact op je energie, productiviteit en lef! Onze coaches bij Better Minds Coaching zijn je gesprekspartner, en dat in jouw eigen regio. Bekijk hier onze coaches die voor je klaar staan!