Online workshops: Define – Sharpen – Grow your Career - Better Minds at Work Skip to main content

Als vervolg op onze “Define – Sharpen – Grow your Career” webinars willen we in de diepte gaan en organiseren we gratis online workshops in kleine groep. In deze workshops reiken we je een aantal inzichten aan en gaan we met concrete oefeningen aan de slag.

De online workshops worden aangeboden door Better Minds Coaching

Hieronder kan je een overzicht vinden van de topics van onze workshops:

Workshop: Hoe wil ik mijn loopbaan, mijn werk en leven vorm geven in het “nieuwe normaal”?

De afgelopen weken hebben voor veel veranderingen gezorgd, niet in het minst op het professionele vlak. Er komen dan ook veel vragen naar boven. Wil ik eigenlijk wel blijven doen wat ik doe? Op welke manier? En waarom doe ik eigenlijk wat ik doe? Hoe wil ik mijn werk en leven vormgeven in het “nieuwe normaal”?

In deze workshop helpt Carine je graag op weg.  Met enkele concrete oefeningen helpt ze je om even uit te zoomen en stappen de zetten richting toekomst.

Deze workshop wordt gegeven door Carine Dewulf

Wanneer?

Workshop: Ontdek je kansen in onzekere tijden

Onze wereld is de afgelopen weken erg veranderd. Wat moet ik nu? Ik weet het even niet meer. Voor heel veel mensen van ons, verandert de vorm, alles moet nu anders. Zoveel tijd om na te denken, zoveel onzekerheid.  Je hebt misschien geen controle over wat er allemaal rondom jou gebeurt, maar jij bent wel degene die bepaalt hoe je ermee omgaat.  In deze online workshop deelt Ellen haar tips, hoe zij haar professionele en persoonlijke onzekerheden, terug heeft kunnen omzetten naar kansen.  Leef jij momenteel in ‘onzekere tijden’?  Dan is deze workshop voor jou.

Deze workshop wordt gegeven door Ellen Tackx

Wanneer?

Workshop: Wat na een ontslag?

Is het jou ook al eens overkomen dat jouw job plots stopte? Op een paar minuten tijd is een belangrijk hoofdstuk in jouw leven afgesloten. Weet dat het einde van het ene hoofdstuk heel vaak de start is van een mooi en nieuw begin. De wereld ligt terug open voor jou. Toch is het best mogelijk dat je niet meteen ziet hoe je aan dat nieuwe hoofdstuk moet beginnen. Je hebt 101 vragen en onrust in jouw hoofd: wat wil ik nu? Wat kan ik? Waar ben ik goed in? Wat geeft mij energie?

In de workshop “Wat na een ontslag?” helpt Katrien je graag op weg. We gaan aan de slag met een paar concrete oefeningen die je helpen om nieuwe keuzes te maken.

Deze workshop wordt gegeven door Katrien Van Ostaede

Wanneer?

Workshop: Het belang van grenzen stellen

Zeg jij soms ja op een vraag terwijl je eigenlijk neen wil antwoorden? Stel jij soms te weinig je grenzen en wil je dat eigenlijk meer doen?

Tijdens deze workshop ontdek je waarom het zo moeilijk voor ons is om neen te zeggen en om onze grenzen te stellen. Tegelijkertijd ervaar je aan de hand van een oefening hoe je dit wel kan doen, op een authentieke manier.

Deze workshop wordt gegeven door Kris Colpaert