Anneleen De Lille

Ga terug naar keynote speakers

Anneleen De Lille

Anneleen De Lille is Master in Counseling (Universiteit Nottingham) en erkend oplossingsgerichte coach. Ze is gespecialiseerd in gewoonteverandering. Haar passie voor coaching ontdekte ze in het Verenigd Koninkrijk, waar ze vier jaar studeerde en werkte. In haar boek Denk Gezond Dieet Gezond (2017, Lannoo) deelt ze haar inzichten hoe je slechte gewoontes kan afleren, goede kan ontwikkelen en volhouden. Anneleen is een energieke spreekster en weet als geen ander haar kennis op een heel toegankelijke en toepasbare manier over te brengen.

Heb je interesse in coaching? Contacteer Anneleen voor een gratis intakegesprek.

Lezingen

Denk Gezond: van denken naar doen

Gewoontes, je hebt ze en je kent ze. Je kan ze bijna uitvoeren op automatische piloot. Gewoontes kunnen je leven gemakkelijker maken, maar af en toe sluipt er een fout in en ontwikkel je gewoontes die je doelen ondermijnen. En dan is het handig om te weten hoe je je brein herprogrammeert. Anneleen leert je hoe je slechte gewoontes kan afleren, goede kan ontwikkelen en volhouden. Ze geeft praktische inzichten en tips waarmee je meer grip krijgt op je routines en zo dichter bij je doelen en dromen komt. Als afsluiter zet je  je eerste stappen om een goed voornemen te realiseren aan de hand van een concreet actieplan.

Boek deze lezing

Mentaal Kapitaal

In deze lezing inspireert Anneleen hoe je je eigen veerkracht en die van je team versterkt. Deze lezing is niet alleen het perfecte antigif tegen burn-out, maar ook een eyeopener die duidelijk maakt dat investeren in veerkracht leidt tot meer productiviteit en geluk. Tijdens een 48-uren uitdaging stimuleert Anneleen om een aantal tips en tricks meteen in de praktijk toe te passen.

Geinspireerd op de bestseller Mentaal Kapitaal van collega Elke Geraerts.

Boek deze lezing

Boeken

Hoe anderen Anneleen De Lille ervaren

“Je merkt dat Anneleen haar job 100% beleeft en dit op een aangename manier kan overbrengen aan haar toeschouwers. Ze is vlot, dynamisch, informatief en praktisch. Zitten wordt afgewisseld met rechtstaan en oefeningen.

Anneleen geeft workshops met veel overgave en een realistisch positieve ingesteldheid. Ze probeert de deelnemers echt te helpen en geeft herkenbare voorbeelden om haar uiteenzetting te verduidelijken. Haar workshops worden steeds levendig gegeven. Er is een sterkte interactie met het publiek en een vlotte verduidelijking bij vragen.”

Vlaamse Milieumaatschappij

“Anneleen nam ons mee op reis met een konijn en een olifant, al heel snel werd duidelijk waarvoor deze dieren stonden. We zijn allemaal "maar" mensen en het is enorm belangrijk om bewust met ons brein om te gaan. We staan er niet bij stil; maar het is niet enkel onze maatschappij of onze persoonlijke omgeving die ons belast, we zijn hier zelf ook bijdrager van. Op een transparante maar zeer concrete manier reflecteerde Anneleen verschillende situaties op onszelf... het "Ah ja" gehalte tijdens deze sessie was heel groot.
Anneleen is een zeer inspirerende spreker met een eindeloze passie voor haar job, deze passie weet zij perfect over te dragen tijdens de opleidingen.”

Natalie BunyanHR verantwoordelijke, Infrabo

“Anneleen is een heel gedreven en gemotiveerde docent die je met kennis van zaken meeneemt in haar verhaal. Haar positieve energie en haar ervaring met het thema ‘stress en burn-out’ zorgen voor een interessante en afwisselende training. Je gaat zeker en vast met nieuwe inzichten en hernieuwde energie naar huis.”

Myriam CamerlynckTrainer bij Compaan

“En yes, ik kreeg een wauw-gevoel. Anneleen bracht de "leerstof" speels en doordacht, uitdagend en stimulerend, helpend en sturend en dat is wat coachees nodig hebben. De kracht van haar oplossingsgericht werken in de struggles, hobbels en emoties van mensen te begrijpen en ze durven bij de wortel aan te pakken. Die aanpak start met de mindset tussen de oren te vernieuwen. De vernieuwde mindset gebruikt Anneleen dan als katalysator om het lichaam in de beste vorm te brengen. Ze brengt de inzichten aan op een vriendelijke, humoristische en luchtige wijze maar met een duidelijke focus op het resultaat. Dat is meesterlijk vak(vrouw)schap om mensen in hun kracht te zetten. Ook haar boek “Denk gezond eet gezond” is een pareltje van gedrevenheid om op een positieve wijze een bijdrage te leveren aan een wereldprobleem.”

Sonja KimpenZaakvoerder Synergie

“Geniaal! Ik heb elk woord van haar workshop opgeschreven. Haar kennis over voeding, technieken en oefeningen kan iedereen toepassen. Ze brengt het heel toepasbaar op heel veel gebieden en ik pas haar tips nog elke dag toe. Op een heel natuurlijke, bijna speelse manier wist Anneleen mij te boeien en inzichten te geven. Bedankt!”

Els Van Leemput

“Anneleen leeft voor haar job, ze doet dit enorm graag en straalt dit enorm uit. Ze betrekt de toeschouwer en zorgt tussendoor voor wat beweging, heerlijk! Geen vraag was teveel. En tot slot zeer praktische, toepasbare tips. Een echte aanrader!”

OVAM

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Laten we een koffie drinken


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23