Anneleen De Lille

Ga terug naar keynote speakers

Anneleen De Lille

Anneleen De Lille is Master in Counseling (Universiteit Nottingham) en erkend oplossingsgerichte coach. Ze is gespecialiseerd in gewoonteverandering. Haar passie voor coaching ontdekte ze in het Verenigd Koninkrijk, waar ze vier jaar studeerde en werkte. In haar boek Denk Gezond Dieet Gezond (2017, Lannoo) deelt ze haar inzichten hoe je slechte gewoontes kan afleren, goede kan ontwikkelen en volhouden. Anneleen is een energieke spreekster en weet als geen ander haar kennis op een heel toegankelijke en toepasbare manier over te brengen.

Lezingen

Denk Gezond: van denken naar doen

Gewoontes, je hebt ze en je kent ze. Je kan ze bijna uitvoeren op automatische piloot. Gewoontes kunnen je leven gemakkelijker maken, maar af en toe sluipt er een fout in en ontwikkel je gewoontes die je doelen ondermijnen. En dan is het handig om te weten hoe je je brein herprogrammeert. Anneleen leert je hoe je slechte gewoontes kan afleren, goede kan ontwikkelen en volhouden. Ze geeft praktische inzichten en tips waarmee je meer grip krijgt op je routines en zo dichter bij je doelen en dromen komt. Als afsluiter zet je  je eerste stappen om een goed voornemen te realiseren aan de hand van een concreet actieplan.

Boek deze lezing

Boeken

Hoe anderen Anneleen De Lille ervaren

“Je merkt dat Anneleen haar job 100% beleeft en dit op een aangename manier kan overbrengen aan haar toeschouwers. Ze is vlot, dynamisch, informatief en praktisch. Zitten wordt afgewisseld met rechtstaan en oefeningen.

Anneleen geeft workshops met veel overgave en een realistisch positieve ingesteldheid. Ze probeert de deelnemers echt te helpen en geeft herkenbare voorbeelden om haar uiteenzetting te verduidelijken. Haar workshops worden steeds levendig gegeven. Er is een sterkte interactie met het publiek en een vlotte verduidelijking bij vragen.”

Vlaamse Milieumaatschappij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Laten we een koffie drinken


info@bettermindsatwork.com
+32 (0)3 297 32 23