Slaap expertise Better Minds at Work - Better Minds at Work Skip to main content

Slaap expertise

Slaap, de noodzakelijke reset

De helft van ons wordt ooit geconfronteerd met slaapproblemen. Dus ook de helft van je medewerkers. Slaapproblemen werken slechtere werkresultaten, ziekteverzuim en ongevallen in de hand. Dat brengt een hoge kost met zich mee. Interventies om slaap te verbeteren, kunnen werkresultaten boosten en kosten verlagen. Kwalitatieve slaap is immers essentieel om goed te functioneren in het dagelijks leven en op de werkvloer. En om je goed in je vel en in je hoofd te voelen.

Beter slapen, beter functioneren

Better Minds at Work bouwde unieke slaapexpertise op. Ons team van experts kan bogen op jarenlange onderzoeks- en therapeutische ervaring rond slaapproblemen en hoe ze aan te pakken. Bovendien begeleiden ze bedrijven bij het bevorderen van gezonde slaap bij hun medewerkers. Dat verhoogt niet alleen hun productiviteit. Maar zorgt vooral voor meer tevredenheid en energie.

Ontdek hieronder ons aanbod rond slaapexpertise voor bedrijven.
Shut your eyes to energise! En vooral: slaapwel.

Keynotes

Tijdens onze keynotes nemen onze experts je medewerkers 1 à 1.5 uur mee op een boeiende reis. Naar dromenland. Figuurlijk uiteraard!

Verwacht boeiende inzichten, praktische oefeningen en een vleugje humor. Een sterke wake-up call voor het belang van een goede nachtrust.

Workshops

  • Wat is ‘goed slapen’?
  • Welke factoren bepalen de kwaliteit van onze slaap?
  • Welke impact hebben gedrag en gewoontes op onze slaap?
  • Hoe optimaliseer je je slaap?

Ontsluier de geheimen van een goede slaap. En sta op met meer energie!

Coaching

Maak echte bed-weters van je individuele medewerkers of teams.

Onze coaches helpen hen met concrete info en tips om hun slaapkwaliteit te verbeteren. Je medewerkers krijgen persoonlijk advies en een luisterend oor.

Slaapwel!

Ons slaap expertiseteam

Het Better Minds at Work slaapteam biedt unieke, gebundelde wetenschappelijke kennis en praktijkervaring. Met artsen, psychologen en onderzoekers zet het team de recentste wetenschappelijke inzichten om in concrete interventies.

Beter slapen doe je niet overnight. Met een compleet slaaptraject bereik je de beste, duurzame resultaten. Dit programma bundelt al de expertise van ons team. Rekening houdend met de behoeften van jouw organisatie, stellen ze een gepast traject op. Dit verbetert de slaapkwaliteit van je medewerkers en boost hun energie. Zo help je hen hun volledige potentieel te benutten.

Contacteer onze slaapexperts en start jouw slaaptraject.

slaap traject

Erik Franck

Aisha Cortoos

Iris Vantieghem

Jana Maes

Stefanie Eggermont

Word bed-weter met slaapvaardigheidstraining

Beter slapen met online slaaptraining

Slapen is een vaardigheid, net zoals leren fietsen of piano spelen. Slaapexpert Aïsha Cortoos leert je medewerkers in deze online training in 6 weken tijd hun brein te trainen in slaapvaardigheid.

Je leert hoe je makkelijker inslaapt. Hoe je moet omgaan met veelvuldig wakker worden. En wat er nodig is om in de ochtend fris op te staan. Je gaat aan de slag met piekeren en leert  je stress systeem tot rust te brengen.
Het resultaat is een gezonder brein, een groter recuperatievermogen, minder stress en angst, verhoogde veerkracht en meer levenskwaliteit. Contacteer ons om  jouw slaapvaardigheidstraject te starten. En word uitgerust wakker!

Contacteer ons

Hoe anderen het slaap expertiseteam ervaren

De deskundigheid van de sprekers en coaches maakte indruk op onze medewerkers. Zowel het online platform als de live sessies vielen in de smaak. De 1-op-1 coaching werd ook erg gewaardeerd want slaap is toch erg persoonlijk. Eén medewerker verwoordde het zo: 'Fantastisch programma. Wat een waardevol geschenk van mijn werkgever'.

MorganeMedewerker ING

'Great initiative. We are very lucky, thank you!'
'Erik is such a top expert in this field!'
'I talk to all my colleagues, family and friends about this journey.'
'It's nice to meet people with similar goals and pains. It creates a bond.

Medewerkers ING

Lees meer over slapen in deze blogs en vlogs:

Sign up for our newsletter


Contact us for more info


[email protected]
+32 (0)3 297 32 23